Arbetsmiljöpolicy

Arbetsmiljön är viktig för oss, läs om hur vi arbetar för att våra medarbetare ska må så bra som möjligt.

Den största tillgången

Engagemang, professionalitet och kunskaper inom yrket är vårt företags största tillgång. Och detta erhålls av våra anställda. Därför strävar vi efter trivsel, medverkan samt uppskattning åt våra anställda. Detta gör vi genom att delge information och låta de anställda påverka besluten som ska tas.

Arbetsmiljölagen

För att på bästa sätt kunna uppnå en så bra och välmående arbetsmiljö som möjligt på fysiskt, psykiskt och socialt nivå har verksamheten krav som ska uppnås. Lagar, regler och krav måste följas och det systematiska arbetsmiljöarbetet som bedrivs av verksamheten måste vara en del av det dagliga arbetet som ett arbetssätt. Detta medför att ingen som följer arbetsmiljölagen drabbas av olycka eller ohälsa. Allt detta såklart inom lagens ramar. Verksamheten ser även till att informationen i arbetsmiljöpolicyn medges tydligt till de anställda samt ansvariga. Varje kollega har ansvar att följa lagarna och kraven och vid hot mot en god arbetsmiljö genast rapportera.

Det ska även användas anpassade anordning för ett skyddat och tryggt arbete samt följa säkerhets- och ordningsföreskrifter.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.